Ποιοι Ειμαστε

a

αποστολη μας

Η Ποιότητα & Άμεση Εξυπηρέτηση

Το μεταφραστικό μας γραφείο ιδρύθηκε στις αρχές του 2011. Παρέχουμε υπηρεσίες μετάφρασης δίνοντας προτεραιότητα στην ποιότητα και την άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη. Υπεύθυνη του μεταφραστικού γραφείου είναι η Ευδοξία Παπαδοπούλου, η οποία είναι επίσημη μεταφράστρια, Πτυχιούχος του Τμήματος Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου με δικαίωμα υπογραφής στην ελληνική και ξένη γλώσσα σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 169/2002 (ΦΕΚ 156/2002). Συνεπώς, οι μεταφράσεις μας είναι ισότιμες με αυτές της Μεταφραστικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Εξωτερικών και αναγνωρίζονται επίσημα από το δημόσιο και ιδιωτικό φορέα σε Ελλάδα και εξωτερικό. Είναι μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Επαγγελματιών Μεταφραστών Πτυχιούχων του Ιονίου Πανεπιστημίου (Π.Ε.Ε.Μ.Π.Ι.Π.), η οποία συμμετέχει στις διεθνείς ενώσεις FIT (Fédération Internationale des Traducteurs) και EULITA (European Legal Interpreters and Translators Association). Η ίδια έχει πραγματοποιήσει σπουδές και σε Πανεπιστήμια του εξωτερικού, στην Αγγλία (University of Manchester) και στην Ισπανία (Universidad de Las Palmas de Gran Canaria).
Επικοινωνήστε Μαζί Μας
ΓΛΩΣΣΕΣ

Το γραφείο μας αναλαμβάνει μεταφράσεις στις ακόλουθες γλώσσες:

Η παρακάτω λίστα διευρύνεται συνεχώς με την συνεργασία νέων επαγγελματιών μεταφραστών. Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η απευθείας μετάφραση/διερμηνεία, ή σε περίπτωση που επιθυμείτε τη μετάφραση προς κάποια γλώσσα που δεν αναφέρεται στη λίστα, μπορεί να γίνει η εξυπηρέτησή σας μέσω μιας τρίτης “ενδιάμεσης” γλώσσας. Οι μεταφράσεις παραδίδονται σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή και μπορούμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας ή του εξωτερικού. Το γραφείο επίσης συνεργάζεται με δικηγόρους για τις περιπτώσεις που απαιτείται επικύρωση του φωτοαντιγράφου του πρωτοτύπου ή της μετάφρασης αποκλειστικά από δικηγόρο.

ΑΓΓΛΙΚΑ
ΓΑΛΛΙΚΑ
ΙΣΠΑΝΙΚΑ
ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ
ΙΤΑΛΙΚΑ
ΑΛΒΑΝΙΚΑ
ΡΟΥΜΑΝΙΚΑ
ΡΩΣΙΚΑ
ΟΥΚΡΑΝΙΚΑ
ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ
ΣΕΡΒΙΚΑ
ΒΟΣΝΙΑΚΑ
ΚΡΟΑΤΙΚΑ
ΣΚΟΠΙΑΝΑ
ΟΥΓΓΡΙΚΑ
ΤΣΕΧΙΚΑ
ΠΟΛΩΝΙΚΑ
ΟΛΛΑΝΔΙΚΑ
Εξαιρετικός επαγγελματισμός, συνέπεια και ακρίβεια. Λεπτομερής δουλειά στη μετάφραση και ευχάριστη συνεννόηση. Ευχαριστώ πολύ.

Isavella deVilliers

"Εξαιρετικος επαγγελματισμος"
Ο επαγγελματισμός του μεταφραστικού γραφείου της Ευδοξίας Παπαδοπούλου στην Κατερίνη διαφαίνεται απο τις αξιόλογες μεταφράσεις και την άψογη συνεργασία! Keep walking…

Ελένη

"Αξιολογες Μεταφρασεις"

Συχνές Ερωτήσεις

απλούστερος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε την φόρμα επικοινωνίας στην  σελίδα του ιστότοπού μας, συμπληρώνοντας τουλάχιστον τα υποχρεωτικά πεδία. Εναλλακτικά, μπορείτε να μας στείλετε το κείμενό σας ηλεκτρονικά μέσω e-mail ή να περάσετε από τα γραφεία μας για άμεση κοστολόγηση.

Ο απλούστερος και πλέον συνήθης τρόπος είναι μέσω e-mail. Εναλλακτικά, μπορείτε να παραλάβετε τα κείμενα από τα γραφεία μας (κυρίως σε περίπτωση επικύρωσης εγγράφου) ή να μας ζητήσετε να σας τα αποστείλουμε οπουδήποτε ταχυδρομικώς ή με courier.

Το Μεταφραστικό Κέντρο της Ευδοξίας Παπαδοπούλου στην Κατερίνη, παρέχει τη δυνατότητα επικύρωσης μετάφρασης σύμφωνα με τον Κώδικα Δικηγόρων (ΦΕΚ Α 235 195 41 008, Άρθρο 53), πράγμα το οποίο καθιστά τη μετάφραση επίσημη για οποιαδήποτε χρήση στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με βαρύτητα ανάλογη του Υπουργείου Εξωτερικών.

Καλέστε μας!
23510 75267

 Στείλτε mail

Ανδρούτσου 6,
60100 Κατερίνη

 Οδηγίες

Ωράριο
Δευ: 09:00-14:00
Τρί: 09:00-14:00 & 18:00-20:15
Τετ: 09:00-14:00
Πέμ: 09:00-14:00 & 18:00-20:15
Παρ: 09:00-14:00 & 18:00-20:15

OBS-HELLAS © 2024 All rights reserved.

Μετάβαση στο περιεχόμενο